Kamagra Jelly 100mg

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciajavító termékcsalád egyik legjobb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már sokkal nagyobb számban szedik merevedési probléma nélküli férfiak is, mivel mindenkinek javallott, aki nem használ nitrátot tartalmazó szert. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és rendkívül sebességgel fejti ki hatását. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegkeresettebb potenciafokozó gyógyszere.

 

Kamagra Jelly előnyei:Kamagra Jelly előnyei:

– hihetetlen sebességű felszívódás és hatás

– Merevedési zavarbanszenvedő és nem szenvedő férfiaknak is ugyanúgy ajánlott

– Hosszú távú napi alkalmazás után lévő abbahagyáskor sem jön létre merevedési zavar

– Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

– Minden napra új íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly előnyeit nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legújabb és legdesignosabb

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban kapható, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől kedvezőbb áron beszerezhető termék gyanút kell, hogy ébresszen a vásárlóban. Az ennél lényegesen olcsóbbgyógyszerek nagy valószínűség szerint olcsó másolatok rossz minőséggel, amelyek károsak is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye alapján a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobb tételek esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és ártalmasak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jelly tasakok formájában megvehető potencianövelő készítmény. Mivel zselé, hatásosabban szívódik fel a szervezetben, ezért hihetetlenül hamar tudja kifejteni hatását. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokon Kamagra Oral Jelly felirat olvasható, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. A hét különböző ízesítésű tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alsó és felső részének nyitása nem megoldható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van lezárva, amely nem teszi lehetővé, hogy sérülés nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó készítményt ötletesen és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és rohamosan megugrottak az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg sokak kedvencévé vált nem csak potenciaerősítő hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely természetesen csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor jóval nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra kiválóan alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak******************************************

Kamagra Jelly megjelenése óta nagy fejlődést mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották apiacra kerülés időpontja szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalomba hozója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kifejlesztette a potenciaerősítő szerek zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek kutatták a számukra jó potencianövelő gyógyszert mind színvonalban, mind árban, amely a leghamarabb szívódott fel a spontán szexhez. Mivel a zselé könnyen felszívódik a szervezetben, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legtöbbet eladott potenciajavító készítmény. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évbenkijön valami újítással, amelyet a felhasználók nagyon szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért nők elvileg nem használhatják. nők nem vettek részt a gyógyszer tesztelésében, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nők is egyszer-egyszer élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; atapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfinak egyszeri adag, a hölgyeknek csökkenteni kell az adagolást. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb ha nem használja a gyógyszert nő mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelés

Kamagra Jelly 100mg –ot online lehet megvásárolni, ahol az internetes patikák internetes áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kipostázás diszkréten történik, nincs jelezve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is biztosítva a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendeléséhez az űrlap kitöltése és néhány kattintás kell csak, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem csoda a az emberek nagyrésze szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Meg akarja tudni, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, előfordul más termék iránt is tudakozódik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavítóután való kutakodás során az internetről lehet megkapni a legrészletesebb információt a termékről és el lehet dönteni, mennyire nyeri el a tetszésünket a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly gyógyszerrel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet szert tenni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezértbeszerzés előtt érdemes lehet tájékozódni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolásaKamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és ha van rá mód, gyári csomagolásban ajánlatos tárolni. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermekektől elzárva tárolni maximum 30 C-on. A dobozon jelzett szavatossági időre oda kell figyelni, a szavatosság lejárta után felhasználása nem ajánlott.

Kérje gyógyszerésze tanácsát, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó tablettáját, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

 

Kamagra Jelly 100mg áron aluli áron eladó pénz visszafizetési garanciával netes boltunkból. Kamagra Jelly garanciáról a Kamagra rendelés menüben elolvashat sok mindent!